ETOLOG.SE

Invigning av fösta månadsmötet! Några av etologerna var med på länk och några på plats i Göteborg den 3e augusti. Vi ser fram emot många fler roliga och givande möten! Invigning av fösta månadsmötet! Några av etologerna var med på länk och några på plats i Göteborg den 3e augusti. Vi ser fram emot många fler roliga och givande möten!

Hoppas ni har haft en fantastisk sommar! Det har jag. Det har dock varit lite dåligt med regn och riktigt tufft för skogsägare och lantbrukare. Nu håller vi tummarna att det regnar lite så åtminstånde vallen tar sig! 

Jag har fantastiska nyheter! Nu blir det ändring här på bloggen! Etolog.se har äntligen kommit igång!

Det känns så kul att kunna skriva att vi i skrivande stund är 7 anslutna etologer! Och då har vi inte ens officiellt lanserat ännu! Det ska bli så roligt att se plattformen växa och ta form. Följ med på vår resa! 

Etolog.se är en del av Yoma Consulting AB. En plattform för etologer och verksamheter, djurägare och veterinärklinker. Vi hoppas och tror att vi kan sätta etologerna på kartan genom gemensamma krafter och samarbete. Vi vill erbjuda djurägare kvalitativ hjälp och rådgivning kring djurs beteende och träning. Vi finns också för verksamheter så som klinik, zoobutik eller gymnasieskola. Vi vill att det ska vara lätt att hitta kvalitativ, säker hjälp, bemanning och konsulter i alla djurbranscher som kan ha nytta av en etolog. Jag tror att Etolog.se kan skapa fler arbetstillfällen och göra det tydligare för gemene man vad en etolog är och vad de kan hjälpa till med. Jag hoppas att vi ska kunna hjälpa etologer ut i arbete som idag inte arbetar med djur alls. Läs mer om oss på hemsidan! www.etolog.se. Enkelt att komma ihåg, eller hur? 

Det känns så roligt att vi har startat igång! Snart kommer det inte bara vara jag som skriver här utan även andra etologer från Etolog.se. Kika in på hemsidan nu, dela den gärna i sociala medier och berätta för alla du känner om oss! 

Eftersom det här förmodligen är mitt sista, såhär, lite privata inlägg bjuder jag på några härliga semesterbilder. Ha det gott och ta hand om er och era pälsklingar! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika,Bianca,Julia,Ozzy » Inspiration i stallet :  ”Så kul att läsa din underbara blogg och man förstår verkligen hur mycket du brin..”

Arkiv

Länkar

Etiketter